Menu
Beste koop / Tuininrichting

Top 5 Beste Tuinslanghaspels

Beste tuinslanghaspels

Opzoek naar een goede tuinslanghaspel? Dit zijn wat mij betreft de beste tuinslanghaspels die er op dit moment te koop zijn. Ik heb hierbij rekening gehouden met de lengte van de slang, de kwaliteit, het merk, reviews en prijs.

Met een tuinslanghaspel heb je geen last meer van irritaties bij het opbergen van de tuinslang! Een tuinslanghaspel is namelijk zoals de naam al verklapt een tuinslang en houder in één. Onderstaande wandslangboxen zijn bedoeld om aan de muur te bevestigen en rollen zich zelf na gebruik weer op. Zo wordt het bewateren van de tuin een fluitje van een cent!

De beste tuinslanghaspels op een rijtje


Gardena tuinslanghaspel

1. Gardena tuinslanghaspel

Op nummer 1 in deze beste tuinslanghaspel lijst, de RollUp tuinslanghaspel van Gardena. De tuinslanghaspel is 180 ° draaibaar, UV- en vorstbestendig en wordt na gebruik eenvoudig weer opgerold zonder knikken of knopen.

Dit is de ideale tuinslanghaspel maximale bewegingsvrijheid voor het bewateren van je tuin! De box dient ook direct als ophangsysteem van opzetstukken als sproeiers en tuinspuiten. Wij hebben deze tuinslang ook en eerder schreef ik er een review over, deze lees je hier.

2. Lidl Tuinslanghaspel

Wist je dat Lidl sinds kort ook zijn eigen Lidl tuinslanghaspel heeft?! Het is de PARKSIDE® Wandslangbox! Deze tuinslanghaspel heeft een tuinslang lengte van 25 meter en de haspel is draaibaar. De wandslangbox dient aan de muur bevestigd te worden en is de ideale tuinslanghaspel binnen een kleiner budget!

De slanghaspel is voorzien van eenn handige automatische oproller, anti-twist functie en is weer- en UV-bestendig.

Lidl tuinslanghaspel
Hozelock tuinslanghaspel

3. Hozelock Tuinslanghaspel

Dan op nummer 3 in deze beste tuinslanghaspel top 5, dé Auto Reel tuinslanghaspel van Hozelock. Deze haspel met tuinslang is verkrijgbaar in 3 verschillende maten, namelijk: 20 meter, 25 meter en 30 meter. Het is de perfecte tuinslanghaspel voor de beginnende tuinier!

Daarnaast wordt de Hozelock tuinslanghaspel geleverd inclusief wandsteun, bevestigingsmateriaal, alle benodigde aansluitstukken en een verstelbare tuinspuit.

4. Kärcher Slanghaspel

Deze wandslangenbox van Kärcher is verkrijgbaar in 2 maten tuinslang, namelijk: 20 meter en 32 meter + 1,5 meter aansluitslang. De wandslangenbox is 180 graden draaibaar en dient aan de muur bevestigd te worden. Deze tuinslanghaspel is perfect voor de middel grote tuin!

Handig aan deze tuinslanghaspel is dat deze voorzien is van een slangrem. Hierdoor kun je de tuinslang rustig en gelijkmatig automatisch laten opwikkelen. De tuinslang raakt nooit in de knoop en in de winter kan je de box eenvoudig van de houder afhalen.

Kärcher tuinslanghaspel
Tuinslanghaspel bol.com

5. CoolHome Wandslangenbox

Last but not least! Uiteraard wil ik de minder bekende merken niet uit sluiten. Daarom mijn absolute nummer 5 beste tuinslanghaspel: deze wandslangenbox van CoolHome. En cool is die zeker, moet je kijken wat een design. Deze tuinslanghaspel heeft wat mij betreft het meest stoere design!

De haspel is verkrijgbaar met vier verschillende tuinslang lengtes, namelijk: 15 meter, 20 meter, 30 meter en 35 meter. De haspel is 180° draaibaar en bevat de pull & lock technologie.

Wat is de beste tuinslanghaspel?

Er zijn veel goede tuinslanghaspels op de markt, maar wat de beste is, hangt af van jouw specifieke wensen en behoeften. Enkele factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een wandslangenbox is bijvoorbeeld de lengte, de diameter, het materiaal, de duurzaamheid en de flexibiliteit.

Het is ook belangrijk om de fittingen en aansluitingen na te gaan, deze dienen namelijk wel te passen op jouw buitenkraan of de kraan waar je de tuinslanghaspel op wilt aansluiten. Bovenstaande top 5 beste tuinslanghaspels bestaan uit enkele zeer gewaardeerde modellen. Uiteindelijk hangt het dus totaal van jouw persoonlijke voorkeuren en budget af wat de beste tuinslanghaspel is.

Nawoord beste tuinslanghaspels

Door via een van bovenstaande linkjes een product te bestellen sponsor je mijn blog. Je helpt mij hier enorm mee en hopelijk kan ik hierdoor in de toekomst nog meer tuin gerelateerde content creëren. Want dat is wat ik het liefste doe. Bedankt voor je steun.

Naast de beste tuinslanghaspels, benieuwd naar meer beste tuin producten? Bekijk hier mijn beste koop lijsten hier!

0 reacties

    Laat een reactie achter