Menu

Contact

Samenwerken

Samenwerken met Tuinprinses? Dat lijkt mij hartstikke leuk! Geef je bedrijf een boost en spreek je doelgroep aan, namelijk: tuinliefhebbers! Voor samenwerken verwijs ik je graag door naar mijn samenwerken pagina. Of neem direct contact met mij op via onderstaand contactformulier of via info@tuinprinses.nl.

Aanmelden en afmelden nieuwsbrief

Als nieuwsbriefabonnee ontvang je een e-mail zodra er een nieuw blogartikel online komt en/of je ontvang eens per maand een algemene nieuwsbrief. Aanmelden doe je via het inschrijfformulier aan de rechter kant van de website. Wij zijn blij met jou als abonnee en door je in te schrijven help je Tuinprinses te groeien. Wil je je afmelden? Onderaan elke nieuwsbrief vind je een link om je uit te schrijven.

Volg op Instagram

Volg jij Tuinprinses al op Instagram? Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, reviews, tips en weetjes rondom tuinieren. Wij maken tuinieren nog leuker! Ga de tuin in, geniet van de natuur en ga aan de slag. Klik hier om Tuinprinses op Instagram te volgen.

Neem contact op met Tuinprinses

Heb je andere vragen? Stel ze dan gerust via het contactformulier hieronder. Wil je in contact komen? Je kunt mij bereiken op  info@tuinprinses.nl of gebruik het onderstaande contactformulier. Ik doe mijn uiterste best om jouw e-mail zo snel als mogelijk te beantwoorden.