Menu
Tuininrichting

Top 7 meest grappige tuinkabouters

Meest grappige tuinkabouters

Opzoek naar een grappige tuinkabouter? Dit zijn wat mij betreft de meest grappige tuinkabouters die er op dit moment te koop zijn. Hoe grappiger, hoe beter. Neem jouw tuin niet te serieus en geef deze een kleine knipoog 😉 Ik heb hierbij rekening gehouden met het materiaal, het design, de grootte, reviews en prijs.

Tuinkabouters worden al jaren ter decoratie in de tuin geplaatst. Het beeld wordt gebruikt om de tuin mee op te vrolijken en inmiddels zijn er heel veel verschillende soorten op de markt. Ze worden gemaakt van steen, keramiek of plastic. Hierbij geldt tegenwoordig hoe grappiger, hoe beter. Nou onderstaande tuinkabouters zijn zeker grappig en zijn ook super leuk om cadeau te geven!

De meest grappige tuinkabouters op een rijtje


Dronken tuinkabouter

1. Dronken tuinkabouter

Op nummer 1 in deze meest grappige tuinkabouters lijst, deze dronken tuinkabouter. Deze tuinkabouter heeft te diep in het glaasje gekeken en ligt nu zijn kater uit te slapen in de tuin. Het is de ideale tuinkabouter voor diegene die wel van een borreltje houd!

Super leuk om cadeau te geven of voorbijgangers eens flink te laten lachen. Deze tuinkabouter belooft een hoop plezier!

2. Roze tuinkabouter

Mooi roze is niet lelijk? Ga voor een echte eye catcher en plaatst deze vrolijk roze tuinkabouter in jouw tuin! Niet zo verlegen, doe eens gek en ga voor gewaagd. De ideale tuinkabouter voor de gedurfde man of vrouw!

En met deze gnome heb je dubbel schijt, want hij steekt ook nog eens zijn middelvinger op. Deze kabouter is ook verkrijgbaar in de kleuren: wit, goud, zilver en zwart.

Roze tuinkabouter
Regenboog tuinkabouter

3. Rainbow Gnome

Dan op nummer 3 in deze grappige tuinkabouter top 7, deze Rainbow Gnome. Deze tuinkabouter is lekker fout en heeft alle kleuren van de regenboog. Het is de meest kleurrijke tuinkabouter uit het rijtje!

Daarnaast heeft deze tuinkabouter een hoogte van 35 cm en is gemaakt van kunststof. Ideaal als orgineel en grappig cadeau!

4. DIY Kabouter

Zelf bepalen hoe jouw nieuwe tuinkabouter eruit komt te zien? Dan is dit DIY kabouter pakket zeker iets voor jou! Met dit pakket bepaal jij zelf hoe je tuinkabouter eruit komt te zien. Deze tuinkabouter is perfect voor de creatievelingen!

De set wordt geleverd inclusief kabouter, kwast en zes kleuren verf. Leuk voor kinderen maar ook zeker voor volwassenen. Koop er eventueel losse glitters of andere decoratieven versiersel bij en maak het zo gek als je zelf wilt. Misschien heb jij wel een grappige boodschap voor de ontvanger indien je deze cadeau geeft?

Tuinkabouter versieren
Mexicaanse tuinkabouters

5. Mexicaanse Tuinkabouter

Deze vrolijke muzikale Mexicanen mogen ook zeker niet ontbreken. Daarom mijn absolute nummer 5 meest grappige tuinkabouters: dit Mexicaanse tuinkabouter trio. Deze tuinkabouters zijn ideaal voor in een tuin met Mexicaanse sferen!

Deze nummer 5 meest grappige tuinkabouters zijn ook zeer geschikt om bijvoorbeeld iemand cadeau te doen. De kabouters zijn gemaakt van polyresin en hebben een hoogte van 21 cm.

6. Potloodventer

Ook in de wereld van tuinkabouters heb je potloodventer. Deze tuinkabouter laat iets te graag zijn geslachtsdeel zien en schaamt zich nergens voor. Wil je voorbij gangers hard laten lachen of iemand een grappig cadeau geven? Dan is deze potloodventer kabouter zeker iets voor jou!

Potloodventer tuinkabouter
Holland tuinkabouter

7. WK Tuinkabouter

Last but not least! Uiteraard wil ik voetbal WK liefhebbers niet uit sluiten. Daarom mijn nummer 7 meest grappige tuinkabouter: deze Hollandse tuinkabouter. Deze tuinkabouter is ideaal voor de WK voetbal fan!

Deze kabouter staat zowel leuk in de tuin als in huid. De kabouter is gemaakt van aardewerk en heeft een hoogte van 40 cm.

Nawoord grappige tuinkabouters

Door via een van bovenstaande linkjes een product te bestellen sponsor je mijn blog. Je helpt mij hier enorm mee en hopelijk kan ik hierdoor in de toekomst nog meer tuin gerelateerde content creëren. Want dat is wat ik het liefste doe Bedankt voor je steun.

Naast de meest grappige tuinkabouters, benieuwd naar meer beste tuin producten? Bekijk hier mijn beste koop lijsten hier!

0 reacties

    Laat een reactie achter