Menu

Over Tuinprinses.nl

Welkom op Tuinprinses.nl: dé plek voor tuinierders en tuinliefhebbers. Mijn doel is om tuinieren nog leuker te maken en jou te inspireren met leuke weetjes, tips, reviews en meer. Hier op de blog, maar ook in de nieuwsbrief en mijn Instagram deel ik – Janine – wekelijks nieuws artikelen op het gebied van tuinieren.

Zo vertel ik je van alles over alle prachtige tuinplant soorten die er bestaan en hoe je deze het beste kunt verzorgen. Maar ook de moestuin, tuinklussen en de laatste tuintrends zijn onderdeel van mijn website. Geen groene vingers? Geen probleem! Ik help je al te graag op weg, deze wel te krijgen. Met mijn blog hoop ik elke tuinklus zo makkelijk mogelijk te maken en bij te kunnen dragen aan een tip top tuin bij iedereen. Trek je tuinkloffie aan, ga aan de slag en geniet van de natuur! The grass is greener where you water it <3

Tuin influencer mogelijkheden

Lijkt het je wat om met tuin influencer Janine van Tuinprinses samen te werken? Door met Tuinprinses samen te werken bereikt jouw bedrijf of product direct de juiste doelgroep, namelijk: tuinliefhebbers! Mijn tuin influencer mogelijkheden bestaan uit het volgende:

  • Adverteren website
  • Product reviews
  • Pop-up banners
  • Winactie
  • Vermelding Instagram
  • Vermelding nieuwsbrief

Meer weten of een offerte opvragen? Neem contact met mij op via info@tuinprinses.nl of het contactformulier. Ook het reviewen van producten behoort tot de tuin influencer mogelijkheden. Deze dienen wel tuin gerelateerd te zijn. Tuinprinses.nl doet niet aan linkruil.